31 Ağustos 2016 Çarşamba

‘Tatlı Son’lu” Cornetto Dondurmaları

Cornetto ile ilgili görsel sonucu

Algida'nın bu sene en çok satan dondurmalardan bir tanesi oldu. Yaza damga vuran bu dondurma, plajların vazgeçilmez lezzeti oldu. Dondurma çıktığı gibi şarkısı çıkıp, satış rekorları kırdı.

Cornetto Dondurma Çeşitleri 

Cornetto Disc Oreo kaymak ve benzersiz Oreo parçacıklarıyla ağızda müthiş bir tat bırakıyor. Cornetto In Love Chocolate Berry bol miktarda çikolata ve böğürtlen sosuyla enfes bir deneyim sunuyor. Cornetto Disc Cheesecake orman meyveli sosuyla müthiş bir lezzet bırakıyor ağızda. Cornetto Disc Vanilya - Karamel fındık parçalı, vanilya ve karamel soslu ve dibindeki sos inanılmaz bir haz veriyor. Cornetto Disc Antep Fıstık Çikolata fıstık parçaları ile inanılmaz bir lezzet bırakıyor. Efsanevi ‘Tatlı Son’ ile aşk son ısırıkta!
Cornetto In Love Toffee Krokan fındık ve krokan parçaları ile yaz akşamlarının lezzeti. Cornetto Classico kaymağın verdiği lezzet inanılmaz. Cornetto Classico Çikolata bol miktarda çikolata sosu ile çikolata sevenlere mutluluk veriyor. Algida Keyif Kornet vanilya ve kornetin buluşmasıyla müthiş bir haz bırakıyor insanda.
Kalori değerlerine bakarsak Cornetto diğer markalara nazaran kalori değerlerini fazla yapmış durumda. Fakat bu durum Cornetto'nun satışına engel olamadı. En az kaloriye sahip dondurma Algida Keyif Kornet oldu. Bu dondurma vanilyanın müthiş buluşmasıyla oluşmuştur. En fazla kaloriye sahip dondurma, Cornetto Disc Oreo oldu. Kaymak ve Oreo parçacıklarının dondurmayla mükkemmel uyumu üst sıralara taşıdı.
Cornetto serisinin en çok sevilen dondurmalara gelecek olursak eğer Cornetto Disc Oreo oldu. Bu yazın Cornetto serisi olarak ilk çıkan dondurmalarından bir tanesiydi. Bu dondurmayı insanların tercih etme sebeplerinden bir tanesi de dondurmanın içinde küçük parçacıklar halinde bitter çikolatanın olması oldu.
En az satan dondurmalara gelecek olursa eğer, Cornetto In Love Chocolate Berry oldu. Bunun sebeplerinden bir tanesi, böğürtlen ve çikolatanın birlikte olmasıdır. Aslında sadece böğürtlen yapsalar belki daha fazla satabilirlerdi. Çikolata sevenler yine bu dondurmadan vazgeçemediler.
Cornetto serisinin diğer rakiplerle karşılaştırıldığında büyük bir fark oluştuğu açıkça ortada. Cornetto bu sene atağa geçtiği diğer tüm rakiplerine fark atsa da, ilerde ne yapacağı kafalarda soru işaretine sebep oldu.

Bu kadar çok sevilip satılmasının bir sebebi de birçok yerde reklam yapmasıdır. Aynı zamanda Cornetto için şarkı yazılması bu yükselmenin en önemli sebeplerinden bir tanesi oldu. İnsanları kendine çok iyi çeken bu dondurma, fiyat olarak da en uygun dondurmalardan bir tanesi. Piyasada şuana kadar en ucuz dondurmalardan bir tanesi haline gelmiş durumda ve en çok satılan dondurmalardan bir tanesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder