28 Temmuz 2016 Perşembe

Efsane Magnum Dondurmalarının Kalorileri


Bildiğiniz üzere yaz aylarındayız ve hepimiz sıcaktan bunalıyoruz. Biraz serinlemek ve kendimizi ufak bir sürprizle ile ödüllendirmek için dondurma dolaplarında buluyoruz. 
Yaz aylarında hem kalorilerine dikkat eden hem de damak zevkinden ödün vermeyenler için size en sevilen Magnum dondurmalarının kalorilerini ve besin değerlerini derledik. İyi okurlar…

Yazımızın başında hayatında Klasiklerden ödün vermeyenler için Magnum Classic’e yer verdik.
Enfes kaymaklı dondurması ve karşı konulmaz Magnum çikolatasıyla bir araya gelmesiyle efsane bir lezzetin sahibi olan Magnum Classic 240 kcal kaloriyle günlük enerjinin %12’sini karşılıyor. 24 gram karbonhidrat ve 20 gram şeker bulunan ürünümüzde 14 gram toplam yağ bulunmakta.
Magnum ’un en sevilen tatlarından biri olan Magnum Badem, Kaymak ve Magnum çikolatası birleştiği, üstüne bademler serpildiği ikinci efsane dondurma. 250 kcal kaloriyle günlük enerjinin de %13’ünü karşılıyor. 21 gram karbonhidrat ve 19 gram şeker bulunan ürünümüzde 16 gram toplam yağ bulunmakta.
Bir diğer vazgeçilmez lezzet ise tabi ki Magnum Beyaz. Bademli ve vanilyalı Magnum Beyaz enfes lezzeti ile göz kamaştırıyor. Üstelik sadece 250 kcal böylece günlük enerjinin de %13’ünü karşılıyor. 24 gram karbonhidrat ve 20 gram şeker bulunan ürünümüzde 16 gram toplam yağ bulunmakta.

Magnum ‘un yine sevilen lezzetlerinden biri olan Magnum Fıstık, bilinen Magnum lezzetiyle bütün Antep Fıstığı parçalarıyla daha da zengin. Fıstıklı Magnum yalnızca 250 kcal. 25 gram karbonhidrat ve 19 gram şeker bulunan ürünümüzde 16 gram toplam yağ bulunmakta.

Magnum Double Çikolata, iki kat çikolata kaplaması ve içindeki çikolata sosunun muhteşem kıvamıyla aklınızı başınızdan alacak mükemmel bir lezzet. Ayrıca 250 kcal ile günlük enerjimizin de %13’ünü karşılayabiliyor. 28 gram karbonhidrat ve 20 gram şeker bulunan ürünümüzde 15 gram toplam yağ bulunmakta.
Magnum Double Fıstık Ezmesi, iki kat Magnum çikolatası arasında olan nefis fıstık ezmesi ile harika bir lezzet verirken, 270 kcal kaloriyle günlük enerjinin %14’ünü sağlayabiliyor.  26 gram karbonhidrat ve 22 gram şeker bulunan ürünümüzde 16 gram toplam yağ bulunmakta.

Magnum Double Karadut & Böğürtlen, 2 kat Magnum çikolatası ve arasında nefis karadut böğürtlen sosu... Magnum’dan meyve dolu bir haz. Üstelik sadece 250 kcal böylece günlük enerjinin de %13’ünü karşılıyor. 18 gram karbonhidrat ve 21 gram şeker bulunan ürünümüzde 15 gram toplam yağ bulunmakta.
6’lı paketlerdeki Magnum Mini farklı Magnum çeşitlerini bir araya getiren tüketicinin sevdiği bir diğer ürün. Her biri 140 kcal ve günlük enerjinin %7’sini karşılıyor. 14 gram karbonhidrat ve 12 gram şeker bulunan ürünümüzde 10 gram toplam yağ bulunmakta.

* Değerler 2000kcal/gün üzerinden hesaplanmış olup, cinsiyete, yaşa, fiziksel aktiviteye ve diğer faktörlere göre değişebilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder