3 Haziran 2015 Çarşamba

SPA WELLNESS TUTKUNLARI İÇİN GLOBAL WELLNESS DAY


Spa ve wellness sektörünün önemli isimlerinden Belgin Aksoy’un “İyi yaşam hayatımızın en önemli konularından biri olduğu halde neden özel bir günü yok?” mantığıyle oluşturduğu Global Wellness Day, 2012 yılından bu yana her yıl Haziran ayının ikinci Cumartesi günü kutlanan uluslararası bir “İyi Yaşam Günü” olarak Türkiye’den dünyaya yayılıyor.

Global Wellness Day, dünya çapında “İyi Yaşam” bilincini artırmak amacıyla, kendini iyi yaşama adamış gönüllüler tarafından oluşturulan sosyal bir projedir. GWD, bu yıl 13 Haziran Cumartesi günü, 5 kıtada 53 ülkede aynı anda, 50’nin üzerinde elçi öncülüğünde iyi yaşamı destekleyen etkinliklerle kutlanacak.Global Wellness Day tüm gün boyunca , herkese açık ve ücretsiz olacak. 

GWD etkinlikleri tüm gün boyunca Ayşe Tolga ile İyi Yaşam sohbeti, Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Beslenme, Ayşegül Demirsoy ile Zumba, Cenk Özyılmaz ile Fit Cook, Eser Mutlu ile Kahkaha Terapisi, Gem Akcan ile Yoga, Gül Kaynak ile Detoks ve Sağlıklı Beslenme, Dr. Halit Yerebakan ile Hayatın Ritmi, Murat Tavman ile Fiziksel Değişim ve İyi Yaşam, Neslihan Yavuzcan ile Nefes Semineri, Şah Yaycı ile Yaşının İyisi Ol semineri, Happy Nest ve Beden Atölyesi ile çocuk aktiviteleriyle sürecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder